Статии
Начало Начало Статии Статии
Език
Влез
Вход
Парола
 
Регистрация
Загубена парола
Свържете се с нас Свържете се с нас
Нашия адрес, телефон и местоположение
Разгледай
Събития
Програма за аукцииони, изложби и други актуални и минали събития.
Архив
Пълен архив на произведения на изкуството участвали в аукциони, изложби и други събития.
Автори и създатели
Индекс на художници и създатели представени на сайта.
Блогове
Valuation and purchasing


Актуално
Изложбите на Марио Жеков през погледа на тогавашната пресата Изложбите на Марио Жеков през погледа на тогавашната пресата
Отзиви из пресата за изложбата в София през 1934 год. в салон „Преслав”: След двугодишно творчеств...
Блогове на "Виктория"
Блог на pavel - Павел Тодоров
Блог на devlova - Павлина Девлова
Блог на root - Майкъл Палазов
Партньори
Аркадия
Аркадия
Резултати от аукциони, цени на художествени произведения и анализи.
Връзки
Връзки към директории, галерии и други ресурси посветени на изкуството.
News feeds
Auctions and news
Follow auctions, exhibitions and news.
New items
Follow new items as they appear.

 
free counters
tracking since 23 May 2010
Статии
Онлайн аукциони - как да участваме?
За да участвате в онлайн аукцион първо трябва да се регистрирате като потребител. За да го направите използвайте линка под формата за вход или просто кликнете тук. На следващата форма попълнете всички полета и запомнете паролата си!

Ако сте регистриран потребител влезте в сайта с вашето потребителско име и парола (вместо потребителско име можете да ползвате e-mail адреса, с който сте се регистрирали). Ако сте забравили паролата си можете да я получите на вашия e-mail адрес като кликнете на забравена парола и използвате формата която се отваря от там.

След като влезнете в сайта отидете на онлайн аукциона, който ви интересува и изберете предмет. След като отворите страницата на предмета от връзката в аукциона ще видите поле и бутон за наддаване. Внимание! В онлайн аукционите на Галерия Виктория се наддава като задавате сумата, с която искате да качите цената, а не пълна нова цена!. След като попълните сума с която искате да качите цената натиснете бутона за наддаване.

Форма за наддаване
Форма за наддаване


Какво може да се случи след това?
Ако всичко е наред системата ще приеме вашето наддаване, но ако нещо е грешно или статута на предмета се е променил след зареждането на страницата ще получите съобщение за грешка. Защо и кога се случва това? Когато заредите страница на предмет от аукцион, тя не се обновява в реално време, дори и да има такова обновление няма пълна гаранция, че то ще е успешно винаги (например мрежови проблеми могат да прекъснат връзката Ви със сайта за кратко). По тази причина, за да приеме наддаването Ви системата проверява дали условията са останали същите като в момента, когато сте заредили страницата. Ако това не е така Вие получвате съответното съобщение за грешка и подкана да опитате отново, желаете. Ако и когато това се случи прегледайте внимателно информацията и най-вече текущата цена на предмета преди да наддадете оново - за да получите такова съобщение най-вероятно някой е наддал преди вие да успеете да натиснете бутона!

На същата страница можете да видите и историята на наддаването, както и потребителските имена на тези които са наддавали преди Вас. Когато Вие сте последния наддал Вие имате възможност да оттеглите вашето наддаване до 24 часа след като сте го направили и ако аукционът не е приключил. Тази възможност е налична, за да можете да се откажете, ако сте направили неволна грешка. Ако вие сте последния наддал не можете да наддавате отново, докато друг не предложи следваща цена, така че ако искате да промените сумата която сте заложили, въпреки че никой не е предложил по-голяма оттеглете вашето наддаване, променете сумата и наддайте отново. Когато аукционът приключи последният наддал най-висока цена е победител.

До страницата за наддаване можете да стигнете и от други места, а не само от списъка предмети в аукциона. Навсякъде където предметът е в списък (страница на автор, фаворити и т.н.) се показва кратка история на участието му в събития заедно с линк към събитието и позицията на предмета в него. Ако кликнете връзката "Позиция X" в такава таблица веднага ще бъдете препратени към страницата за наддаване.

Как да получите предмет, който сте спечелили?
Предметите могат да се получат лично в салона на галерията на адрес гр. София, кв. Изток, ул. “М-р Юрий Гагарин” 22А
или
чрез куриер и наложен платеж. Специфични подробности за куриерската фирма вижте в бележките към конкретния аукцион.
За да уговорите среща или да попитате за други подробности обадете ни се на нашия телефон +359 02 870 11 11.

Предметите могат да се огледат на живо
За разлика от типичните онлайн аукциони (като eBay или Аукро например) онлайн аукционите на Галерия "Виктория" се провеждат от нас с предмети, които притежаваме или са дадени от собствениците за участие в аукцион(и). Това означава, че тяхното качество и автентичност са гарантирани на същото ниво като във аукцион на живо. През периода на аукциона можете да посетите салона ни и да видите предметите на живо.
Закачени изображения
Форма за наддаване
Форма за наддаване
Разни
458 x 245
Коментари на текущия език 0
 
Подреждане по

Какво купуваме? (14.06.2009) Какво купуваме? (14.06.2009)

1. КАРТИНИ от български и чуждестранни художници. Независимо от техния размер, материала върху който са изпълнени / платно, фазер, дъска, шпертплат, хартия, картон, коприна и др. / и техниката в която са / маслени бои върху платно, картон, хартия, гваш, цветни, черно-бели рисунки, литографии, гравюри и други авторски техники/. Картините могат да бъдат и в повредено състояние, с или без рамки и нез...

Форматиране на текст - BBCode (08.08.2009) Форматиране на текст - BBCode (08.08.2009)

Навсякъде където могат да се пишат дълги текстови (повече от едноредови) може да се ползва форматиране известно като BBCode (названието идва от Bulletin Board Code). На очевидния въпрос "защо не визулано редактиране на HTML", може да се отговори доста пространно, но с две думи това изисква детайлно филтриране на опасно или несъобразено с дизайна съдържание, леките броузъри по мобилни устройства и ...

blue_lock%20main[1].jpg (    48.7Kb)

Как да пусна на аукцион произведения, които притежавам? (23.05.2009) Как да пусна на аукцион произведения, които притежавам? (23.05.2009)

Как да поискам оценка на произведения, които притежавам? (23.05.2009) Как да поискам оценка на произведения, които притежавам? (23.05.2009)

Информация за оценки и други ще се въведе до няколко дни Тук ще можете да намерите ръководство за това как да поискате оценка, да пуснете на търг и други. Също така ще бъде поместена и друга полезна информация.